Vær med til at skabe opmærksomhed og relationsopbygning.

Influencer marketing er et stadigt voksende fænomen, som flere og flere virksomheder i dag benytter sig af – og med god grund. 83% af alle Instagrammer finder deres produkter og stil-inspiration på Instagram. Det er derfor ingen undren, at influencer også anses som værende brandambassadører i almen forstand. 

Hos By Meyland er vi vilde med at udveksle ideer og danne livslange venskaber med vores influencers, hvor vi i samspil kan få glæde af aftalen. Dertil er det vigtig for os, at vi er hinandens perfekte match, og vi ønsker derfor at vores kommende brandambassadører går op i samme bæredygtige grundværdier som os, samt lever og ånder for god kvalitet og at have barnet i fokus.  

Ved at indgå samarbejdsaftale med os får du samtidig lov til at beholde de tilsendte varer, som tak og betaling for promoveringen. 

Nedenfor har vi listet, hvilke informationer vi skal bede dig om at sende til os. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 5190 4803.

OBS: Du skal minimum have 2.500 følgere, som også udviser engagement på din profil via likes og kommentarer, for at komme i betragtning.

 

    Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10160081182483442