By MEyland

Influencer-samarbejde

Er du interesseret i at blive influencer og ambassadør for vores blomstrende virksomhed?

Vær med til at skabe opmærksomhed og relationsopbygning.

Influencer marketing er et stadigt voksende fænomen, som flere og flere virksomheder i dag benytter sig af – og med god grund. 83% af alle Instagrammer finder deres produkter og stil-inspiration på Instagram. Det er derfor ingen undren, at influencer også anses som værende brandambassadører i almen forstand.

Vi hos By Meyland elsker at indgå samarbejdsaftaler med influencer, som har lyst til at dele sine oplevelser med os samt resten af omverden. Vi er ligeledes vilde med at udveksle ideer og danne livslange venskaber, hvor vi i samspil kan få glæde af aftalen. Dertil er det vigtig for os, at vi er hinandens perfekte match, og vi ønsker derfor at vores kommende brandambassadører går op i samme bæredygtige grundværdier som os, samt lever og ånder for god kvalitet og at have barnet i fokus.  

Ved at indgå samarbejdsaftale med os får du samtidig lov til at beholde de tilsendte varer, som bliver lavet ud fra dine og dit barns ønsker, som tak og betaling for promoveringen. 

Nedenfor har vi listet, hvilke informationer vi skal bede dig om at sende til os. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 5190 4803.

OBS: Du skal minimum have 1.500 reelle følgere, som også udviser engagement på din profil via likes og kommentarer, for at komme i betragtning.

Kontaktformular

I beskedfeltet må du/I meget gerne tilføje følgende relevante oplysninger:

– Hvad er det overordnede emne på din profil?
– Ca. antal likes pr. post. 
– Ca. antal kommentarer pr. post
– Hvilke brand og virksomheder er du influencer for på nuværende tidspunkt? 
– Ca. hvor mange procent af dine posts er sponsoreret? 
– Hvem har du tidligere arbejdet som influencer for (ikke påkrævet)
– Links til dine sociale profiler (Instagram, Facebook m.m.)

Vi er så glade for, at du vil være en del af By Meyland familien og vi glæder os allerede til at høre fra dig! 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.