Rengøring og vedligeholdelse

Ren silikone

Produkter lavet udelukkende af silikone kan vaskes under rindende varmt vand evt. med brug af en mild sæbe. Hvis suttekæden, bideringen eller lignende også indeholder andre materialer aftør da med en fugtig klud og forsøg at vaske silikoneperlerne enkeltvis.

Træprodukter

Træprodukter tørres af med en fugtig klud. Det er vigtigt at træet ej lægges i blød eller bliver overvejende vådt, da det kan ende med at udtørre og revne. Du kan med fordel pleje træperler, træclipse og lignende med en smagsneutral olie, således at træet bliver mættet og opnår en mere vandafvisende overflade. 

Tekstiler

Vaskeanvisningerne for henholdsvis vores nusseklude, tæpper og lignende er 30-40 grader, hvortil at vi anbefaler at lade tekstil produkterne tørre på snor, idet tørretumling forringer levetiden. Nussekludens tilhørende bidefigur i træ skal tages af, da denne ikke tåler vask.

Spørgsmål og svar

Vores silikone- og træprodukter (suttekæder, bideringe, ammekæder etc.):

 Udviklet så de overholder Sikkerhedsstyrelsens krav.

 Består af 100% giftfrie og fødevaregodkendte silikoneperler.

 Består af 100% naturligt og ubehandlet træ.

 Er fri for Nikkel, BPA, PVC og phthalater.

Egnet fra: 0 mdr – dog bør produkterne kun bruges under opsyn, hvortil at vi anbefaler at suttekæder ikke bruges i barnets sovetid. Da vores træclips også har metaldele, er det vigtigt at barnet hverken bider eller sutter på den af sikkerhedsmæssige årsager. 

Vi har løbende kvalitetskontrol og gør alt for at sikre, at vi lever op til vores egne samt vores kunders forventninger, skulle det imidlertid beklageligvis vise sig at produktet indeholder tydelige tegn på slid/skade ved modtagelse, bør det omgående kasseres og vi kvitterer selvfølgelig med en ny udgave af det købte produkt. 

Som udgangspunkt stiller vi desværre ikke garanti, da vi ikke kan garantere, at vi har selv samme produkt på lager, grundet vores koncept om genanvendelighed, der gør at vi løbende skrifter vores varelager. Dertil skal man tage i betragtning produkternes natur samt almen slidtage ved brug. Af hygiejnemæssige årsager anbefales det desuden, at suttekæder og bideringe udskiftes med jævne intervaller.

Vi vasker altid vores tekstiler i parfumefri vaskemiddel inden vi syr eller arbejder med det, således at vi i højere grad kan garantere et ensartet resultat samt at vores produkter holder formen. Vi synes selv, at det er ærgerligt, når at nye produkter ændrer struktur og udseende efter første vask, og vi ønsker derfor at sørge for, at vores kunder ikke får lignende ubehagelige overraskelser med produkter fra By Meyland.

Ønsker du imidlertid, at vi ikke vasker produktet inden køb, kontakt os da venligst.

Vi rengør og desinficerer altid vores produkter før vi ligger dem i vores cellofanposer, således at de er klar til brug, når I modtager dem.

Vi er i færd med at opdatere vores varelager med udelukkende økologiske tekstiler, således at vi inden for nærmere fremtid kan opnå en GOTS-certificering (The Global Organic Textile Standard). Vi ønsker nemlig at garanterer dig som forbruger et økologisk og bæredygtigt produkt, der samtidig har haft en social ansvarlig produktion igennem hele produktets livscyklus.